Värilliset piilolinssit – viimeinen silaus

Piilolinsseillä voit saada kissansilmät

Värilliset piilolinssit antavat huikean määrän vaihtoehtoja, joilla shokeerata kanssakulkijoitaan. Juhliin sopivia, toisenlaisen lookin tarjoavia linssejä on kaikille, vaikkei varsinaista tarvetta näkökyvyn parantamiselle olisikaan. Ei tarvitse tyytyä vain eri värisiin silmiin vaan voi esimerkiksi tehdä silmistään sellaiset kuin kissoilla on. Silmien sanotaan olevan sielun peili, mutta tällaiset ratkaisut saavat ihmiset miettimään, kuka tämä henkilö onkaan.

Piilolinssit viimeistelevät asun

Miltäpä tuntuisi mennä juhliin, joissa on teema ja asusi on viimeistä silausta myöten viimeistelty upeilla linsseillä. Mitäpä olisi vaikka hirviö ilman hirviön silmiä? Nämä saa luotua itselleen nopeasti tietyillä crazy -linsseillä. Silmiä kun ei oikein muilla tavoin voine mennä muokkailemaan. Ja linssien avulla on aina vaihtelua luvassa, sillä vaihtoehdot eivät lopu kesken kovinkaan helposti.

lens on keskittynyt perinteisimpiin piilolinsseihin, mutta haluamme kertoa kuitenkin myös tällaisista erilaisista valikoimista. Muistettava on, että piilolinssien kanssa tulee olla huolellinen, vaikka ne juhlat venyisivätkin pikkutunneille asti, täytyy ennen nukkumaan menoa jaksaa ottaa linssit pois silmistä. Värillisiäkin linssejä tulee hoitaa, aivan kun perinteisiäkin. Nesteiden tulee olla niille sopivia ja käsittelyn hellävaraista.

Värilliset piilolinssit ovat myös henkilökohtaiset

Luonnollisesti myöskään erikoislinssejä ei saa lainata kaverille vaan kaveri joutuu hankkimaan aivan omansa. Lainailussa piilee aina silmätulehduksen riskit. Myöskään silloin ei tule käyttää piilareita ollenkaan, jos silmät ovat punoittavat tai ärtyneet, tällöin silmän tulee antaa levätä ja toipua rauhassa.

Muut artikkelit

Piilolinssien käyttöä saunassa ei suositella.

Piilolinssit saunassa

Oletko sinä intohimoinen saunoja? Piilolinssit saunassa on mahdollista, mutta hankala yhdistelmä. Tutustu tarkemmin taustoihin.

Lähes kaikki voivat käyttää piilolinssejä

Piilolinssit kuiville silmille

Piilolinssit kuiville silmille kosteuttavat silmiä koko päivän ajan. Lue tämä artikkeli ja tiedät, kuinka kuivien silmien piilolinssit valitaan!